top of page
534220 95845 MOUSE FLAMINGO.jpg

OPENDEUR van 13 t.e.m. 24 mei 2024

bol_open deur.png

Breng een bezoek aan onze showroom tijdens de opendeurdagen van 13 tot 24 mei en laat u verrassen door de nieuwste collecties tapijten en lopers. We maken graag tijd voor een gezellige babbel en leiden u even rond in de productie- en afwerkingsafdeling.

Reserveer uw bezoekmoment of contacteer ons voor meer info.

We verwelkomen u graag in onze showroom in Beveren-Leie, België. (Vlakbij Kortrijk)

Ons verhaal

Stap even mee in het verhaal van Vanhoutte Carpets.

Vanhoutte Carpets

is een levendig bedrijf, gelegen in het hart van de Belgische tapijtindustrie. 

Ons bedrijf onderscheidt zich door hoge kwaliteitsnormen, consequent gebruik van uitstekende materialen en een klantgericht beleid. Het bedrijf geniet van een internationale reputatie en volgt altijd de laatste trends, zowel op het gebied van productie als op het gebied van design.

Wie we zijn

Onze geschiedenis

Vanhoutte Carpets werd in 1977 opgericht door Luc Vanhoutte en Rosine De Winter als Belgisch familiebedrijf. In deze beginperiode waren we thuiswevers. Na de komst van de tweede generatie rond 1996 is het bedrijf overgestapt op de verkoop van eigen collecties. Vandaag wordt het bedrijf geleid door Thierry Vanhoutte en Fanny David. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een producent van machinaal geweven tapijten en lopers met diverse collecties.

Collecties: BCF Polypropylene carpets & buitentapijten

We staan bekend als een toonaangevend bedrijf in de productie van BCF polypropyleen tapijten. Sinds kort is onze focus verlegd naar de productie van onze nieuwste kwaliteit, genaamd BRUSSELS WEAVE. Dit zijn dubbelzijdig geweven vloerkleden die zowel binnen als buiten kunnen worden gelegd. De specifieke focus op deze twee soorten tapijten zorgt ervoor dat het bedrijf altijd kwaliteit kan leveren.

 

In de huidige wereld is het belangrijk om zich te kunnen navigeren. Daarom is Vanhoutte Carpets niet alleen gevestigd in het hart van de Belgische tapijtindustrie, maar heeft het ook een sterke reputatie over de hele wereld. Onze specifieke exportkennis zorgt ervoor dat we wereldwijde trends kunnen begrijpen en interpreteren.

20230322_Aktual_Vanhoutte Carpets_©Jeroen Willems_005.jpg
Collections

Onze collecties

Newsletter

Nieuws & Trends

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties, de laatste trends en interessante vakbeurzen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.

Vanhoutte Carpets

Professioneel, authentiek & klantgericht...

bottom of page