top of page

Wat is onze visie...

Elke dag streven we ernaar om een winstgevend businessmodel te creëren zonder onze authentieke stijl te verliezen. Onze focus ligt altijd op het helpen van klanten met een persoonlijke aanpak. Ons uiteindelijke doel is dan ook niet om de grootste in de markt te zijn, maar om de beste te zijn in wat we doen.

Two Fabrics
Rolled Up Rugs

Wat we doen...

Polypropyleen tapijten

Met 8 verschillende lijnen tapijten kunnen we een grote collectie polypropyleen tapijten aanbieden, zonder de lokale familiewaarden die ons bedrijf kenmerken te verliezen. In feite vinden de belangrijkste activiteiten met betrekking tot de productie van onze tapijten en vloerkleden plaats binnen ons bedrijf. Niet alleen het ontwerp, maar ook het weven, de afwerking en de verpakking gebeuren allemaal in onze productieafdeling in België.

 

Met ons eigen ontwerpbureau kunnen we garanderen dat onze productielijnen elk jaar vernieuwd en aangepast worden aan de laatste trends. De creatieve medewerkers binnen deze afdeling zorgen keer op keer voor mooie én nieuwe ontwerpen. Ze houden niet alleen rekening met klassieke, maar ook met moderne interieurs. Ook de productieafdelingen kenmerken zich door professionaliteit. Tapijten en vloerkleden worden op bestelling geproduceerd. Ze kunnen indien gewenst worden voorzien van een gepersonaliseerd etiket dat kan worden weergegeven op de verpakking. Onze producten voldoen aan de laatste  regelgeving.

Kwaliteit en professionaliteit

205583 10010 SILVER in.jpg

Onze waarden

Vanhoutte Carpets stelt een aantal belangrijke waarden voorop. Uiteraard ligt onze focus altijd op de relatie met onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Tegenwoordig richten we ons ook op innovatie en milieuvriendelijke technieken.

 

 

Ten eerste hechten wij veel waarde aan onze klantgerichte focus. We zijn altijd op zoek naar langdurige relaties en stimuleren het contact tussen ons management en onze vaste klanten. Goede communicatie is essentieel voor ons, zelfs tot op het punt dat we feedback van klanten gebruiken bij het maken van onze collecties. Daarbij verliezen we natuurlijk onze eigen specifieke kennis nooit uit het oog. Om deze communicatie te verbeteren, hebben we een catalogus opgesteld waarin klanten gemakkelijk door onze uitgebreide collectie kunnen navigeren.

 

 

Ten tweede moeten onze medewerkers correct worden behandeld. Om aan deze eis te voldoen, volgen we de ETI-basiscode. Op deze manier hebben we een gemotiveerd team weten samen te stellen.

 

 

Ten derde richten we ons op innovatie. Bij de productie gebruiken we altijd de nieuwste technologieën. Door te investeren in de nieuwste machines kunnen we onze medewerkers zo ergonomisch mogelijk laten werken. Ook bouwden we een nieuwe showroom, nieuwe kantoren en werd een nieuwe digitale catalogus ontworpen om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

 

We zijn ook een milieubewust bedrijf dat actief zijn steentje wil bijdragen. Met onze zonnepanelen wekken we ongeveer 50% van onze eigen energie op. Daarnaast hanteren we ook strikte recyclageregels.

Stacked Floor Mat Rolls
bottom of page